Inomhusfärg

De vanligaste inomhusfärger som vi lagerför från Nordsjö listar vi här nedan.
Kontakta vår Färgbutik för mer inspiration och information.

Nordsjö inomhusfärg

Nordsjö har inomhusfärgen till ditt projekt oavsett om det är golv, väggar eller tak som ska måla. Vi på Gamla Jernboden hjälper dig till rätt produkt oavsett om det är sov- eller badrummet som ska målas om. Färg från Nordsjö håller en mycket  hög kvalitet och är väldigt trevliga att måla med.

Stort utbud av inomhusfärg 

I det breda utbudet av inomhusfärg från Nordsjö finns färger i alla kulörer och nyanser, från helmatt till blank. Nedan presenterar vi en del av det som ingår i sortimentet, skulle du sakna något är du välkommen att kontakta oss.

Nordsjö Takfärg

Nordsjö takfärg är specifikt framtaget till tak och har en helmatt glans för att inte skapa en reflekterande yta. Vit är den absolut vanligaste färgen till tak men det går naturligtvis att välja andra kulörer. Två av de serier takfärg som Nordsjö tillverkar är Nordsjö Ambiance och Nordsjö Professional.

Nordsjö Våtrumsfärg

Våtrum kräver en speciell färg som klarar av utmaningarna i ett badrum. Original våtrumsfärg är en typ av akrylfärg som tillverkas till våtutrymmen och kan användas på betong, gipsskivor och puts. Färgen är halvblank vilket gör att den är lätt och hålla ren. Ytorna som målats behöver härdas i sju dagar innan de utsätts för vatten.

Nordsjö Golvfärg

Golv slits på ett helt annat sätt än ett tak och kräver därför en tålig färg. Nordsjö Perform+ Diamond Floor är extra rep- och fläcktåligt och klarar av att hantera vardagen utan att snabbt bli slitet.

Ge hemmet ett lyft

Inomhusfärg från Nordsjö klarar av varje vrå av hemmet och kan skapa en helt ny känsla inomhus. Kombinera kulörer helt fritt och låt ett mörkt rum bli ljust och få en helt ny rymd med högkvalitativ färg. Nordsjö tillverkar även spärr- och kvistgrund, målartvätt och allt annat du behöver för att måla om hemmet.

 

Silkematt väggfärg.

Få en yta med ett matt och mjukt intryck. Väggarna ger en skimrande lyster och ett större djup. Avtorkningsbar och tålig väggfärg.

Ambiance Silkematt är en trendig matt väggfärg för målning inomhus på puts, betong, lättbetong, gipsskivor, glasfiberväv m m. Ambiance Silkematt ger ett matt och mjukt intryck och passar bra i alla rum, speciellt på väggar som man vill kunna torka av smuts på.

 • För ett matt, mjukt intryck
 • Avtorkningsbar yta
 • Märkt med Svanen, EU-Blomman och Astma och Allergiförbundet

 

         Nordsjö Ambiance väggfärg

 

________________________________________

 

Extramatt väggfärg.

Ge väggarna en djup och dämpad reflexfri yta som framhäver kulören. Otroligt matt, samtidigt som den tål repor och är lätt att torka av.

Ambiance Xtramatt är en trendig extramatt väggfärg för målning inomhus på puts, betong, lättbetong, gipsskivor, glasfiberväv med mera. Passar utmärkt i sovrum och vardagsrum.

 • För en reflexfri yta som framhäver färgen
 • Ger en avtorkningsbar vägg
 • Märkt med Svanen, EU-Blomman och Astma och Allergiförbundet

 

         Nordsjö Ambiance extra matt väggfärg

 

_______________________________________

 

Helmatt takfärg.

Ambiance Sky är en helmatt takfärg för målning inomhus på puts, betong, lättbetong, gipsskivor, glasfiberväv m m. Ambiance Sky har lång öppentid som underlättar målningen och ger helmatta tak som lyser upp och ger en jämn och fin yta.

 • För helmatta tak
 • Lång öppentid underlättar målningen
 • Ger en jämn och fin yta
 • Miljömärkt med Svanen och EU-Blomman

 

          Nordsjö Ambiance helmatt takfärg

 

_______________________________________

 

Helmatt snickerifärg.

Ambiance Superfinish helmatt är en unik helmatt kvalitetsfärg med extremt bra utflytning och reptålighet. Färgen passar för målning inomhus på dörrar, karmar, socklar samt rostskyddsgrundade plåt- och ståldetaljer.

 • Helmatt kvalitetsfärg
 • Bra utflytning och reptålighet
 • Lätt att torka av

 

          Nordsjö Ambiance helmatt snickerifärg

 

_______________________________________

 
   
   

Kontakta oss

Kontakta våra färgsäljare för råd och inspiration

Helena    0457 - 38 18 01
helena.i@gamlajernboden.se

Perra   0457 - 38 18 14
perolof.m@gamlajernboden.se