Tjänster

Gamla Jernboden erbjuder ett varierat antal tjänster. Allt från att kopiera nycklar till fotscanning. Vi har lång erfarenhet av att utföra service och står gärna till tjänst genom att erbjuda personlig service med hög kvalitet. Som kund kan du alltid känna dig trygg i att anlita oss.

Varierat utbud

Vi har ett brett utbud av tjänster för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt. Nedan kan du ta del av utbudet med tjänster som vi erbjuder. Har du frågor eller vill veta mer är du alltid välkommen att kontakta oss.

Profilering

Tryck och brodyr på kläder. Det kan vara exempelvis företagets namn eller logotyp. Genom bra samarbetspartners finns även möjligheten att få hjälp att ta fram en design för tryck.

Nyckelkopiering

Hos oss kan du få en kopia på de flesta typer av nycklar. Vi gör en kopia medan du väntar.

Fotscanning

Scanna fötterna och analysera vilka skor och sulor som passar dina fötter bäst. Genom att ha bra, anpassade sulor minskar risken för skador som exempelvis hälsporre.

Fallskyddsbesiktning

Gamla Jernboden är certifierade att utföra besiktning på PFU, personlig fallskyddsutrustning. Det ska göras minst var 12:e månad eller när utrustningen blivit utsatt för fall. Rekommendationen är dock att göra det med tätare intervaller.

Lagerservice

Låt oss ta hand om, ansvara för och sköta ditt lager eller förråd. BIG LagerService är ett system som ger företaget tid att fokusera på sin kärnverksamhet.

Automatservice

En tjänst för säker förvaring av förnödenheter som utrustning, bilnycklar, maskiner, datorer och så vidare. Det placeras ut på arbetsplatsen och gör det tillgängligt för personalen dygnet runt, men på ett säkert sätt.

Total service provider

BIG Total Service Provider är en tjänst som ger dig en helhetslösning gällande företagets behov av verktyg, maskiner och förnödenheter. Inköp, logistik och leverans – med den här tjänsten ser Gamla Jernboden till att det fungerar hela vägen.

Kontakta oss

Kontakta våra butik för råd och inspiration

Växel tel: 0457 - 47 29 90
Mejl: butiken@gamlajernboden.se