Golv för inomhusmiljöer

Rätt golv för rätt miljö. Hos oss hittar du golvet till hemmets alla rum. Trä, Laminat, Vinyl och Marmoleum från ledande golvtillverkare.

Golv

Golv behövs i alla rum och är viktigare än vad man kan tro för helhetsintrycket i ett rum. Hos Gamla Jernboden finns det golv för alla inomhusmiljöer, hitta rätt golv för rätt miljö. Som återförsäljare av ledande golvtillverkare på marknaden finns det golv i många färger, mönster och material att välja mellan. Genom personlig service hjälper vi till att hitta rätt golv till varje rum.

Brett sortiment av golv

Vi är stolt återförsäljare av ledande golvtillverkare på marknaden. Nedan listar vi de som vi främst har ett samarbete med.

  • Pergo
  • Forbo
  • Kjellbergs
  • Tarkett


Besök gärna respektive tillverkares hemsida för att se utbudet och bli inspirerad. Här hittar du till exempel Pergo laminat, Gerflor texline, Forbo golvplattor och mycket mer. Kom sedan in till oss på Gamla Jernboden för att klämma och känna på golven. Att se de i verkligheten kan ge en helt annan känsla än på bild.

Golv i olika material

Trägolv är ett klassiskt val som har lång livstid och fungerar i de flesta hem, mer massiva trägolv går att slipa när de blir slitna och de ser ut som nya igen. Vinylgolv har blivit väldigt populärt i hemmet då de kommer i flera olika färger och mönster. De golven är stötdämpande och står emot väta bra, därför återfinns de i allt från barnrummet till köket. Laminatgolv är ofta tillverkade för att vara enkelt att lägga och är mycket slittåligt.

Mjuk matta

Kjellbergs mattor passar in i hemmet för dig som önskar en mjuk textilmatta. Textilmattor är mjuk under fötterna och absorberar ljud på ett mycket bra sätt. Många astmatiker mår dessutom bättre med en matta i rummet då dammet binds kvar istället för att spridas och flyga runt i hela rummet.

Pergo logga

  Forbo logga
Pergo  

Forbo

     
     
    Kjellbergs logga
   

Kjellbergs

 

Kontakta oss

Kontakta våra färgsäljare för råd och inspiration

Helena    0457 - 38 18 01
helena.i@gamlajernboden.se

Perra   0457 - 38 18 14
perolof.m@gamlajernboden.se