Fotscanning

Varje fot är unik. Genom att göra en fotanalys kan du få information om hur din fot ser ut och vilka behov den har. Om du står och går mycket på arbetet eller fritiden är det extra viktigt att sköta om och vårda dina fötter på bästa sätt för att undvika skador som hälsporre. Välkommen in till Gamla Jernboden för att göra en fotscanning!

Göra en fotanalys

Det går fort att göra en fotanalys hos oss – du behöver inte ens ta av dig strumporna. Själva steget där fotscanningen görs går snabbt att utföra på vår maskin. När analysen är utförd kommer en av våra kunniga säljare att presentera och förklara resultatet för dig. Du har alltid möjlighet att ställa eventuella följdfrågor. Efter analysen kommer du att få förslag på inläggssulor som passar dina fötter. Det kan till exempel vara en iläggssula för pronation om dina fötter är lite vinklade, eller en med extra stöd för ditt fotvalv.

  • Det går snabbt och enkelt att scanna fötterna
  • Du behöver inte ta av dig strumporna
  • Du får resultatet presenterat av en kunnig säljare
  • Du får direkt förslag på inläggssula som passar dig

Förebygga skador

En fotanalys hjälper dig att förebygga eventuella skador på fötter och felbelastning på resten av kroppen. Vi samarbetar med fotscanning och sulor från The Footlab, ett företag som tillhandahåller fantastiska produkter. Att införskaffa sig en inläggssula för att motverka hälsporre kan vara en bra investering. Vårda och ta hand om dina fötter och din kropp både på arbetet och fritiden för att må bra. Ta reda på vad dina fötter behöver för stöd genom en fotscanning.

 

Vi jobbar med sulor och fotscanningsutrustning från The Footlab.

the footlab logo