Handverktyg

Handverktyg är användbara i många situationer. Gamla Jernboden har ett stort sortiment av handverktyg online. Handverktyg som är manuella, elektriska och de som har flera funktioner. Vi säljer välkända varumärken som håller högsta kvalitet.

Bra handverktyg i set

Det finns många bra handverktyg som kommer i stora set. Hylsverktyg, fasta nycklar, momentverktyg och bits är några av de produkter som ofta erbjuds i flera storlekar. Investera i robusta handverktyg redan från början. De kommer att kunna användas under många år och klara av tuffa miljöer. 

Elektriska handverktyg

Avdragare, utdragare och geringsverktyg är exempel på handverktyg som ofta är elektriska. Många av verktygen har uppladdningsbara batterier som går att återanvända. Extra laddningsbara batterier går att köpa till, vilket gör att det alltid finns ett fulladdat att använda sig av. Många tillverkare använder samma batteri till flera av sina verktyg, vilket gör det möjligt att växla fritt efter behov.

Handverktyg till den händige

Att ha rätt handverktyg är A och O för den yrkesverksamme. Handsågar, knivar, VVS-verktyg och mycket mer kan användas vid många tillfällen. Mätverktyg för att säkerställa att varje plint till altanbygget står i samma höjd eller hammare för att låta snickarglädjen flöda fritt.

Allt till bilen

Bilverktyg och batteriladdare är användbara i garaget för att laga och underhålla bilen och byta däck. Handverktyg kan ofta användas till en rad uppgifter och är inte begränsade till enbart verkstaden. Verktygen kan vara till stor hjälp och finns i många storlekar och utföranden. Det finns helt enkelt ett handverktyg för varje tillfälle när något behöver åtgärdas. I det breda utbudet finns det mycket att välja mellan och vi på Gamla Jernboden hjälper som vanligt gärna till att hitta rätt!

Gå till Handverktyg i webshopen