Profilering

Gamla Jernboden har en egen tryckmaskin i butiken och kan hjälpa till med arbetskläder med tryck. Trycket håller hög kvalitet och är framtaget för att klara av tuffare tag i arbetet. Vi kan även hjälpa till med brodyr på kläder som inte är lämpliga för tryck.

Vad är profilering?

Profilering handlar i grunden om att få företaget att synas. Att använda tryck på arbetskläder är bra reklam samtidigt som det tydligt visar vilka ni är. Trycket kan till exempel vara litet på armen av en tröja, text på sidan av byxbenet eller hela ryggen på en jacka. Företagets namn och logotyp ger trygghet till kunder och gör det enkelt att identifiera företaget.

Personlig hjälp

Önskar ni hjälp med profilering får ni personlig hjälp av Anton Lindström. Ni kan skicka ett mejl till Anton eller ringa honom på 0457-472996. Vi lämnar en offert på priset utifrån vad som ska tryckas och i hur stor volym.

Tryck på arbetskläder

Finns det behov av att ta fram en design, layout eller original att trycka förmedlar vi gärna kontakt till en av våra samarbetspartner. Nästa steg är tryck på arbetskläder. Profilering av företag kan också vara reklamkläder, vilka delas ut till kunder och samarbetspartners. Det är ett sätt att synas i många sammanhang och få människor att lägga företagsnamnet på minnet.

Det går att trycka på många material. Ett kvalitativt tryck som är tydligt och sticker ut i mängden bidrar till ökad marknadsföring av företaget. Medarbetare som får bära snygga och bekväma arbetskläder med tryck kan identifiera sig med företaget på en ny nivå. 

Arbetskläder med tryck bidrar dessutom till en ökad medvetenhet om företaget på flera områden. Det är bra reklam och skapar en stolthet för medarbetare. Tryck på arbetskläder kan utformas som ni önskar – endast företagsnamn, hemsida, logotyp eller en kombination alla delar. 

 

Kontakta oss

Kontakta Anton Lindström så hjälper han er med det praktiska.

Ring till Anton
Skicka ett mejl till Anton