Elverktyg

Vi har ett brett utbud av elverktyg från de flesta kända tillverkare på marknaden. Några av de tillverkare vi säljer från är Milwaukee, Bosch och Makita. Här finns elhandverktyg att använda för att skruva, borra, såga och mycket mer. Kvalitetsverktyg som kan användas av både privatpersoner och företag.

Handla elverktyg hos oss

Vi erbjuder många elverktyg att välja bland. Bläddra bland de olika kategorierna och läs om respektive produkt. Vi säljer de bästa produkterna som tål att användas varje dag – elhandverktyg i alla prisklasser, storlekar och olika kapaciteter. Välj elverktyg utifrån användningsområde, ergonomi och vikt. Bosch elverktyg har, precis som övriga tillverkare, flera produktserier med både billigare och dyrare alternativ. Många av verktygen kan användas till flera olika uppgifter och kommer bli en självklar favorit i verktygslådan. 

Kvalitetsprodukter från kända tillverkare

Elverktyg ska bara fungera, år efter år. Därför har vi valt att sälja både batteri- och sladdanslutna elverktyg från välkända tillverkare. De vi säljer är:


Samtliga tillverkare är väletablerade på marknaden och har tillverkat elverktyg till hobbysnickare och proffs under många år. Makita har som exempel tillverkat elverktyg i över 100 år.

Stort utbud av elverktyg

Kategorin elverktyg omfattar väldigt många produkter. Kap- och geringssågar som kapar med en exakt precision varje gång. Kombinera dem med ett mobilt arbetsbord som är enkelt att använda överallt, eller skruvdragare som erbjuder mycket kraft i ett litet format. Rondeller, spikpistoler, mutterdragare och fräsmaskiner är andra elverktyg som är populära att använda. Välkommen att besöka oss på Gamla Jernboden eller ta kontakt med oss om du undrar något.

Batteridrivna elverktyg

Till de batteridrivna modellerna finns det smarta tillbehör att köpa till. Investera i en extra laddare och batterier för att elverktyget alltid ska vara redo att användas. Många av de batteridrivna produkterna i samma serie kan drivas av samma batteri, vilket är optimalt för de som använder flera verktyg.

Gå till Elhandverktyg i webshopen

Ryobi

Som världens största producent av batteridrivna elverktyg och trädgårdsmaskiner specialiserar sig RYOBI® på att framställa prisvärda verktyg med proffsegenskaper.

Läs mer


Millwaukee

På Milwaukee® är "Heavy Duty" mer än bara en slogan. Det är ett löfte om att erbjuda det bästa för yrkesproffs.

 

Läs mer


Bosch

Poffsverktyg med revolutionerande prestanda.

"It´s in your hands.
    Bosch Professional."

 

Läs mer


Makita

Makita är en etablerad marknadsledare inom sitt område.
Proffsen väljer verktyg från Makita!

 

Läs mer


Metabo

METABO - PROFESSIONA
POWER TOOL SOLUTIONS

 

Läs mer


Hikoki

MULTI VOLT - för kunder med extrakrav på kraft

 

Läs mer


DeWALT

TRUSTED BY PROFESSIONEL

Robusta industrimaskiner i över 90 år.

 

Läs mer