Arbetsplats och förvaring

Vi på Gamla Jernboden vill göra det enkelt för ert företag. Därför kan ni hos oss hitta allt som kan göra vardagen enklare på er arbetsplats inom industri och bygg. Välkomna att utforska vårt breda utbud av produkter i vår webbshop, eller besök vår butik i Ronneby.

Inredning och ställningar för en välfungerande arbetsdag

Arbetsbord eller arbetsbänk? Arbetsplattform eller arbetsbock? Oavsett vad din verksamhet behöver för att kunna arbeta så effektivt som möjligt erbjuder vi på Gamla Jernboden en stor mängd inredning samt hjälpmedel såsom bockar, stegar och ställningar i olika utformanden och storlekar.

Förvaring och emballeringsutrustning

Vare sig du behöver verktygsväskor och transportlådor eller bandningsutrustning och sträckfilm till dina medarbetare eller dig själv hittar du det hos oss. Gamla Jernboden har anor från 1800-talet och en stor mängd väldigt kunniga specialister med stor erfarenhet. Låt oss guide:a dig till produkterna som passar ditt företag bäst.

Övriga produkter inom transport, avfallshantering och fathantering

Från skottkärror till pallyftare, lyftblock till domkrafter, fatpallar till källsorteringskärl – Gamla Jernbodens produktutbud är otroligt brett för en lokal aktör som oss. Allt för att du ska kunna hitta det ditt företag behöver får att verksamheten ska rulla på, oavsett om det är inom lyftprodukter eller avfallshantering.

Välkomna att kontakta oss för att ta reda på mer.

Gå till Arbetsplats och Förvaring i webshopen