Hörselskydd

Höga ljud och buller påverkar din hörsel och det tar tid för örat att återhämta sig vid oönskad exponering, i värst fall får man bestående hörselnedsättning.

Hos oss hittar du hörselskydd som hjälper dig att skydda din hörsel.
Vi har elektroniska hörselkåpor med många finesser, vanliga kåpor och ett stor utbud av hörselproppar.

Gå till Hörselskydd i webshopen

 

Här kan du se utvalda lagerförda produkter. Kom in till oss och se hela vårt sortiment.

HÖRSELKÅPA BLUETOOTH 3M PELTOR WS6 ALERT XPI APP

Hörselkåpa med hjässbygel. Utrustad med bullerreducerad mikrofon, Bluetooth MultiPoint teknik, FM-radio och medhörning. Bluetooth MultiPoint för att kunna ansluta en eller två enheter. Bluetooth-version 4.2. Hög bullerdämpning. Batteritid på upp till 78 timmar. 

Läs mer om produkten i webshopen


HÖRSELKÅPA 3M PELTOR X4 HJÄSSBYGEL

Hörselskydd för användning mot höga bullernivåer i ett brett spektrum av branscher. Kåpan har ett dämpvärde på 33dB och en smidig design. Hjässbygeln är elektriskt isolerad för tillförlitligt skydd. Tätningsring ger akustisk skydd, särskilt mot ljud som domineras av låga frekvenser. Mjuka, breda tätningsringar minskar trycket runt öronen och förbättrar komfort och slitstyrka.

Läs mer om produkten i webshopen


HÖRSELPROPP MED BYGEL 3M EAR CAPS

Erbjuder ett effektivt skydd mot buller under en hel arbetsdag. Den är också lämplig som engångsskydd för personer som t.ex. besöker en fabrik. Själva hörselproppen består av mjuk, absorberande skumplast. Den sitter behagligt i hörselgången och ger ett effektivt skydd.
Bygeln placeras bekvämt under hakan eller bakom nacken.

Läs mer om produkten i webshopen