Arbetskläder

I det dagliga arbetet är det viktigt att använda bra och hållbara produkter. Gamla Jernboden säljer arbetskläder riktade till de flesta yrkesgrupper. Arbetskläder av högsta kvalitet från välkända varumärken. I butiken arbetar vi framförallt med Fristads, Jobman och Helly Hansen. Önskar ni köpa arbetskläder från andra varumärken är det något vi ofta kan vara behjälpliga med, då vi kan tillhandahålla kläder från de flesta aktörerna på marknaden. Kontakta oss vid speciella önskemål och behov.

Fristads arbetskläder för yrkesmän och fritid

Köpa arbetskläder – Så väljer du rätt

Det är viktigt att ha rätt arbetskläder utifrån arbetsuppgifter. Beroende på yrke finns olika krav på arbetskläder. Många yrken har exempelvis krav på varselkläder. Arbetskläder med varsel gör att personerna syns extra bra, vilket minskar risken för olyckor. Tänk på att alltid utgå från den aktuella arbetsplatsen för att köpa arbetskläder som lever upp till eventuella krav och lagar. Vi erbjuder byxor, tröjor och jackor för alla årstider till både dam och herr. 

Bekväma plagg

Vid köp av arbetskläder är det viktigt att plaggen är bekväma, följsamma och håller hög standard. I sortimentet finns produkter av högsta kvalitet som tål att användas i tuffare miljöer. Vi arbetar med välkända tillverkare som under många år har tagit fram kvalitativa arbetskläder som passar i det svenska klimatet. I Norden behöver vi arbetskläder som används lager på lager och värmer skönt även riktigt kalla dagar.

Olika egenskaper på arbetskläder

Arbetskläder som är flamsäkra, skyddskläder för motorsåg eller arbetskläder till trädgården, slitstarka med förstärkta knän och praktiska fickor för mycket förvaring. Utförs flera olika moment i arbetet kan det finnas behov att köpa arbetskläder som är lämpade till vart och ett av dem. Här finns allt från strumpor, underställ och tröjor till tjocka vinterjackor. Hantverkarkläder när de är som bäst, framtagna och utformade för arbetande människor.

Skyddsklasser mot hetta

Vid arbete där det finns risk att komma i kontakt med flammor eller ämnen med höga temperaturer finns flera skyddsklasser, från A–E. Köp arbetskläder med rätt säkerhetsklass för att upprätthålla säkerheten i det dagliga arbetet.

 

Gå till Arbetskläder i webshopen

Fristads

Tillsamman med Fristads erbjuder vi högkvalitativa arbetskläder med funktionell och modern design.

Läs mer


Jobman

Jobmans arbetskläder utvecklas och tillverkas för yrkesmänniskor med höga krav. Så har det varit sedan 1975. Slitstyrkan har alltid varit – och kommer alltid att vara – vårt främsta kännetecken.

Läs mer


Helly Hansen

Helly Hansen är ett Norskt bolag som har producerat kvalitéts produkter i nästan 140 år.

Läs mer