Bevattning & pumpar

Gamla Jernboden erbjuder bevattningsredskap från det erkända varumärket Gardena. I butiken hittar du kopplingar, munstycken, spridare och vattenslangar, för att nämna några. Dessutom har vi stort utbud av bevattningspumpar och pumpautomater. Vi har ett brett produkterbjudande som garanterat gör att du kommer hitta de produkter som kommer kunna hjälpa dig mest. Våra många kunniga experter i butiken leder dig till rätt bevattningslösning för ditt hem eller din trädgård.

Bevattningsredskap för en livskraftig utemiljö

Bevattning är viktigt för att hålla din trädgård grön och frodig. Gamla Jernboden har alla bevattningsredskap du behöver, från kopplingar och munstycken till vattenslangar och väggrullar. Vi lagerför även bevattningspumpar och pumpautomater från flera olika fabrikat, så att du kan hitta den perfekta pumpen för dina behov.

Allt inom bevattning och pumpar i Ronneby

Kom in till Gamla Jernboden i Ronneby och låt våra skickliga medarbetare hjälpa dig att hitta rätt bevattningsredskap för just din trädgård. Vi har ett stort produktutbud och kan erbjuda professionell rådgivning.