Inomhusfärg

De vanligaste inomhusfärger som vi lagerför från Jotun listar vi här nedan.
Kontakta vår Färgbutik för mer inspiration och information.

Jotun inomhusfärg

Jotun inomhusfärg håller så hög kvalitet att den till och med återfinns i ett par av världens mest berömda byggnader där den både förskönar och skyddar. Den inomhusfärgen kan du nu använda till ditt hem oavsett om det är golv, tak eller väggar som ska målas. Vi på Gamla Jernboden är experter på färg och hjälper dig att hitta rätt färg utifrån vilket rum och material som ska målas.

Hitta rätt produkt

I utbudet från Jotun hittar du inomhusfärg för alla projekt. Täckgaranti och minimal lukt är något som kommer på köpet vid val av färg från Jotun. Nedan kommer vi att gå igenom en del av utbudet som finns att tillgå.

Jotun väggfärg

Det finns ett stort utbud av väggfärger från Jotun. Serien Lady är en väggfärg som har svanenmärkning och skapar vackra väggar som ger en mjuk och balanserad stämning i rummet. Sens är en annan serie väggfärg som rekommenderas av Astma- och allergiförbundet. Den finns exempelvis som 3i1 där färgen går att användas till både vägg, panel och list. Finns som både matt och halvblank.

Jotun våtrumsfärg

Att måla i våtrum ställer höga krav på färg. Lady Aqua är en färg som gör det möjligt att måla våtrumsväggar till en ny färg utan att det krävs en jättestor insats. Den är självklart fuktbeständig för att klara av de utmaningar den ställs inför i ett våtrum och finns som silkesmatt, enkelt att hålla ren och fräsch.

Jotun takfärg

För att ge taket en ny färg går det att använda exempelvis Lady Pure Nature White. Det är en interiörlasyr som kommer tillåter trämaterialet komma fram på ett naturligt sätt, furutak som är helt obehandlade är väldigt passande. En stor fördel med att välja denna färg är att den inte droppar, vilket är uppskattat vid målning av tak.    

Vår vackraste väggfärg någonsin - supermatt

Att skapa målarfärg av högsta kvalitet kräver de bästa ingredienserna, de mest avancerade blandningsteknikerna och en känsla för estetik. Alla färger måste vara vackra på stora väggytor och framstå lika under alla ljusförhållanden. För att uppnå detta utan att göra avkall på täckförmåga och slitstyrka, har alla våra färger genomgått krävande tester. Med den nya supermatta finishen hos LADY Pure Color kommer varje färgnyans till sin rätt och du får den perfekta färgen du var ute efter.  

 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti
LADY Pure Color väggfärg är miljömärkt med Svanen.

Teknisk information

 

          Jotun Lady pure color supermatt väggfärg

 

______________________________________

 

Vår bästa färg - till trä och panel

LADY SUPREME FINISH snickerifärg är enkel att måla med och ger en suverän finish. Färgen ger en jämn och vacker yta på panel, dörrar, lister, möbler och fönsterkarmar. En unik teknologi ger en hård, tvättbar och robust yta som säkrar att även områden utsatta för slitage förblir vackra länge. LADY Supreme Finish finns i fyra olika glansgrader: matt (5), silkematt (15), halvblank (40) och superblank (80).

 • Suverän finish - både på dörrar och lister
 • Extremt slitstark
 • Jämn och vacker yta
 • Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank
LADY Supreme Finish snickerifärg är miljömärkt med Svanen. 

     

            Jotun Lady trä- och panelfärg

 

_______________________________________

 

Vacker, matt och robust

LADY Wonderwall väggfärg har unika egenskaper, som ger en robust och smutsavvisande yta, så att väggen håller sig vacker länge. Färgen passar särskilt bra på utsatta ytor i exempelvis hall, kök och barnrum. Med LADY Wonderwall får du hållbara, vackra matta väggar.
 • Hållbart vackert, matt utseende
 • Extremt slitstark
 • Mycket smutsavvisande
 • Täckgaranti 
LADY Wonderwall väggfärg är miljömärkt med Svanen.

 

             Jotun Lady Wonderwall matt väggfärg

 

_______________________________________

 

Vackra, matta väggar och bra inomhusmiljö ​

LADY Balance väggfärg ger vackra, matta väggar som skapar en balanserad, mjuk och lugn stämning. LADY Balance inomhusfärg luktar minimalt och är godkänd av Eurofins Indoor Air Comfort Gold. LADY gör det därigenom enklare att skapa unika rum som tar vara på vardagen. Rum för avslappning och vila. Rum för samvaro och glädje. Rum som tillför ny energi, varje dag. 

 • Matt, vackert utseende
 • Certifierad för bra inomhusmiljö
 • Luktar minimalt
 • Täckgaranti 
LADY Balance väggfärg är miljömärkt med Svanen. 

 

               Jotun Lady Balance matt väggfärg

    

Kontakta oss

Kontakta våra färgsäljare för råd och inspiration

Helena    0457 - 38 18 01
helena.i@gamlajernboden.se

Perra   0457 - 38 18 14
perolof.m@gamlajernboden.se