Huvudskydd

En Hjälm är viktigare än du tror, det räcker med att en liten mutter, som faller från några meters höjd, träffar ditt oskyddade huvud för att det ska bli en allvarlig skada.
Vi har ett brett utbud av olika hjälmar för de flesta behov.

Att tänka på är att om du ska sätta på t.ex. ett par hörselskydd på din hjälm så måste dom vara certifierade med hjälmen. Kom in till oss så hjälper vi dig.

Gå till Huvudskydd i webshopen

 

Här kan du se utvalda lagerförda produkter. Kom in till oss och se hela vårt sortiment.

SKYDDSHJÄLM KASK PLASMA AQ

Hjälm utformad särskilt för professionella arbeten och vid räddning. Idealisk för trädklättring, skog, takarbete, sågverk, loggning, bygg- och räddningsklättring och liknande verksamheter. Väl ventilerad med 10 luftintag som ger effektiv kylning och ventilation.

Läs mer om produkten i webshopen


SKYDDSHJÄLM EXELAR EL801

Skyddshjälm för tak-, bygg- och industriarbete (EN397). Enkel storleksjustering med ratt på baksidan av hjälmen.Utrustad med fyrpunktshakband samt knäppning med snabbspänne.

Läs mer om produkten i webshopen


SKYDDSHJÄLM 3M SECUREFIT X5000V UVICATOR RATTJUSTERING

Skyddshjälm inspirerad av klätterhjälmar, utformad utan brätte för fri sikt uppåt. Säkert och bekvämt skydd för huvudet vid arbeten på hög höjd eller andra farliga industriella arbeten. Med ventilationshål för extra bra ventilation. Hjälminrede med patenterad Pressure Diffusion-teknologi som minskar trycket mot pannan. Hjälminrede med 6-punktsfäste möjliggör individuell anpassning av höjd och passform med vertikala justeringar i flera nivåer.

Läs mer om produkten i webshopen