Arbesko

SKOMAKARE SEDAN 1839

Det som startade med en av Sveriges första partiskomakare är idag ett marknadsledande företag med
försäljning både i och utanför Norden. Arbesko har producerat skydds- och yrkesskor av högsta kvalitet sedan 1839, och det i skomeckat Kumla. Tillverkningen sker i Sveriges enda skyddsskofabrik – Arbesko Skofabrik i Kumla – och produkterna utvecklas i nära samarbete med professionella slutanvändare.

 

Här kan du se utvalda lagerförda produkter. Kom in till oss och se hela vårt sortiment.

SKYDDSSKO ARBESKO 342 BOA S1P ESD

Skön och luftig skyddssko med Boa snörningssystem. Ovandel av fullnarvigt, impregnerat Super8-skinn. Ventilerande polyamidnät och luftig plös i mesh. Slitskydd av PU på tån. Lätt aluminiumtåhätta och mjukt spiktrampskydd. Foder av luftig mesh, slitstark, snabbtorkande Cambrelle i hälen och under snörningspartiet.

Läs mer om produkten i webshopen


SKYDDSSKO ARBESKO 382 S3 ESD

Skyddssko med lätt aluminiumtåhätta och mjukt spiktrampskydd. Ovandel av fullnarvigt, impregnerat Super8-skinn med mockadetaljer. Slitstark Cordura. Slitskydd på tån. Foder av luftig mesh, slitstark microfiber i bakdelen.

Läs mer om produkten i webshopen


SKYDDSSKO ARBESKO 929 UMEÅ BOA S1P ESD

Extra luftig skyddssko passande för arbeten utomhus sommartid. Ovandel i fullnarvigt, impregnerat Super8-skinn. Ventilerande polyamidnät och luftig plös i mesh. Boa snörningssystem. Slitskydd på tån. Lätt aluminiumtåhätta. Foder i luftig mesh och med slitstark, snabbtorkande Cambrelle i hälen. Bindsula med stålskena i hålfoten. Inläggssula Ortholite X-40 och gelkudde i klacken. Mjukt metallfritt spiktrampskydd. Antistatisk. Sviktande mellansula av PU och värme- och oljebeständig yttersula i nitrilgummi. Mycket rymlig läst. ESD-godkänd enligt IEC 61340-5-1.
EN ISO 20345:2011, S1P HRO SRC.

Läs mer om produkten i webshopen