BIG

AB Gamla Jernboden i Ronneby med anor från 1800-talet, har nu tagit ett stort steg i företagets framtida utveckling och har blivit en av delägarna i BIG-Gruppen (Bygg- och IndustriGross Sverige AB) från och med 1 januari 2018. Beslutet vi fattat att göra så kommer att stärka oss ytterligare på marknaden, då förändringen innebär en hel del nya möjligheter för oss och våra kunder.

Genom BIG-gruppen har vi nu tillgång till ungefär 2 miljoner artiklar inköpta direkt från de mest ledande producenterna i världen, utan fördyrande mellanhänder. Vi kommer att kunna erbjuda möjligheten att teckna nationella koncernavtal som kan sänka kostnader, ge affärsutvecklande slutkoncept och tillföra viktiga mervärden till våra kunder.

Vi blir en ännu mer attraktiv samarbetspartner och leverantör till våra slutkunder på vår hemmamarknad i Blekinge. 

Relevanta länkar:

» Videopresentationer av Gamla Jernboden/BIG.

» Sida med dokument (PDF) för nedladdning eller onlineläsning.

» BIG-Gruppen Online (öppnas i nytt fönster).

 

Kort om BIG-gruppen

Medlemmarna i BIG-gruppen är inte vilka företag som helst, utan många har drivits i generationer och vuxit fram i nära samarbete med framgångsrika bygg- och industrikunder. BIG-Gruppen är nordens ledande fristående bygg- och industrikedja med ca 80 butiker och stora lokala lager nära slutkunderna. ,

Det bästa av två världar

BIG-gruppen ger dig alla de stordriftsfördelar som bara en större kedja kan erbjuda med bland annat inköp och import utan fördyrande mellanled direkt från ledande tillverkare i världen, rationella och kostnadsbesparande IT-lösningar samt resurser för tecknande av både svenska och nordiska storkundsavtal. Samtidigt har du tillgång till alla fördelar hos starka lokala företag med stor kompetens, hög lokal marknadskännedom, flexibilitet, stort engagemang, regional närvaro med lager, butik och kundunika lösningar.